top of page
IMG_2098_edited.jpg

Какво Предлагаме

Услуги: Event Planning
2.jpg

Сватбена организация

Независимо от обстоятелствата, Агенция Раро е винаги на среща, за да направи Вашето сватбено тържество приказно. Свържете се с нас днес и вижте какво можем да направим за Вас утре... Ние ще ви помогнем с разработването на бюджета Ви, избора на зала, и ще се погрижим за графика на деня, няма да има нужда да се притеснявате за нищо освен да се появите.
Събитие - чудесно, успешно и по-малко стресиращо за Вас.

Декорация

 Вашата сватба е вашата мечтана приказка!

За да се осъществи тази мечта, обаче са нужни герои и прекрасен декор. Когато героите са в добър екип, създават приказния  декор и доброто настроение. Затова сценарият трябва да е професионално разработен и  вълшебната пръчица на приказната фея да докосне всеки един елемент на приказката. Тогава краят е щастлив!!!

 Изберете вашата приказка и героите, които да участват в нея, превъплатете  се в  принцеса  или пък в морска нимфа, изберете дворец или запустял остров. Бъдете сигурни, обаче че, ако героите и сценаристите  във вашата приказка, са професионалистите от екипа на Сватбена  Агенция Раро, тя ще бъде мечтаната вечност !  

Екипът на Агенция Раро ще създаде с дързост и творчески дух едновременно уют, изящество, стил, уникална обстановка и прекрасна атмосфера. 

Photo-0027_edited.jpg
IMG_2107.JPG

Сватбен координатор и водещ

Нашите сватбени професионалисти ще Ви напътстват от първия до последен миг от събитието! Ще Ви спести време, пари и... неприятности по време на организацията! Ще Ви зареди с желание, ще Ви даде сигурност и така нужното спокойствие, за да бъдете щастливи. Доверете се, това ще Ви донесе успех!

Корпоративни и частни партита и събития

Освен организация и декор на сватбени тържества, предлагаме и цялостна организация за вашите корпоративни и частни партита, юбилеи и рожденни дни! Доверете се на нас и на нашият дългогодишен опит, за да направим вашето събитие едно незабравимо преживяване!

Timac Agro Bulgaria -394.JPG
268904155_4904896132886649_793759780598693534_n.jpg

Коледна украса

Празниците са моментите, в които човек трябва да се чувства добре и да е положително емоционално зареден. За да повдигнем духа на хората обаче, ние трябва да им предлагаме винаги нови и по-различни, по-красиви неща. Човек усеща със сетивата си, това му е връзката със света и ако това, което вижда е красиво, дните му ще бъдат прекрасни, празниците – също! А човешкото око е ненаситно!

В старанието си да не сгрешим и да ви удовлетворим, ще бъдем прецизни и ще работим с любов!!!

bottom of page